Om

Om oss

Roadmasters Lidköping är en av skaraborgs föreningar för amerikanska veteranbilar.

 

Klubben blidades på 70-talet. då under namnet LMU . Lidköpings motorburna ungdom. Dock delades klubben ett antal år därefter och Roadmasters kom att bildas.

Sedan tidigt har föreningen huserat i de nuvarande lokalerna på Fiskaregatan 9.

Föreningens medlemmar drivs av ett gemensamt intresse för amerikanska bilar, 50-60 tals musik och livstilen som följer.

Sugen på att besöka oss!

Fiskaregatan 9

531 30 Lidköping

 

Tips! Klicka på adressen för att se karta!

 

 

 

Roadmasters är idag en välprofilerad klubb runt om i skaraborg. Klubben är bland annat kända för sina välbesökta och uppskattade evemenang och fester. Bland annat arrangerar klubben en välbesökt vårcruising första helgen i juni.

Ett ny tillskott bland våra evenemang är vårens rockfest som vi anordnar ihop med Folkets Park på kvällen efter Power Meets vårmarknad på sparbankens arena i Lidköping i slutet av mars.

Vill man veta mer om oss, kontakta oss gärna genom våra kontaktuppgifter till vänster eller besök oss i våra lokaler på Fiskaregatan 9. Vi finns även på facebook under Support Roadmasters där finner ni infon om våra evenemang.

 

Vill man stödja föreningen går det jättebra att bli stödmedlem. Kontakta då någon i styrelsen eller betala in 100 kr på vårt bankgiro 5675-6745. Glöm inte att ange ditt namn och personnummer.

Medlemsansökan:

Ansökan sker genom ett personligt besök på motorgården, på något av våra medlemsmöten.

Medlemsmötena är 1 gång i månaden och är normalt sista lördagen kl.14 varje månad, om inget annat anges i kalendern eller på

Support Roadmasters på Facebook.